Hallintokatu 4
44100 Äänekoski
p. 020 632 2028
 

Käyttöehdot

Copyright © 2009- Ravintola Kulkurin Kuu, Timo Vainikainen, Äänekoski, Finland.
Sivuilla olevat kuvat ovat © www.kulkurinkuu.fi

Internet-palvelut:

Yleiset ehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin käytät www-palveluamme.

Näiden palvelujen sisällön omistaa kokonaisuudessaan Timo Vainikainen, Ravintola Kulkurin Kuu. Kaikki oikeudet pidätetään kaikkialla maailmassa.

1. Yleistä

Ravintola Kulkurin Kuu www-palveluilla tarkoitetaan tässä dokumentissa kaikkia Internetistä käytettäviä ratkaisuja, joiden omistaja on Ravintola Kulkurin Kuu. Palveluja ovat esimerkiksi www-sivut, lomakkeet, sovellukset ja ohjelmakoodit, sekä kaikki muut sellaiset toiminnot, jotka liittyvät kiinteästi www-sivuihin. Ravintola Kulkurin Kuu myöntää www-palvelujen käyttäjälle oikeuden käyttää palvelua vain sillä edellytyksellä, että käyttäjä hyväksyy seuraavat ehdot. Joissakin yksittäisissä www-palvelujen dokumenteissa tai palveluissa saattaa olla maininta erityisistä niitä koskevista lisäehdoista.

2. Ravintola Kulkurin Kuun oikeudet ja vastuu

Ravintola Kulkurin Kuun www-palvelut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Palvelujen virheettömyyden, luotettavuuden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta.Ravintola Kulkurin Kuu ei takaa sitä, että sen palveluissa tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. Ravintola Kulkurin Kuun www-palvelut saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai typografisia virheitä. Ravintola Kulkurin Kuu voi vapaasti tehdä muutoksia tai lisäyksiä, ja Ravintola Kulkurin Kuulla on oikeus muuttaa palveluja tai estää niihin pääsy milloin vain. Ravintola Kulkurin Kuu ei vastaa millään tavalla suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, toissijaisista, erityisistä tai rangaistukseen johtavista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät siihen, että Ravintola Kulkurin Kuun tarjoamia www-palveluja tai jotakin niihin linkitettyä kohdetta selaillaan tai siihen, että näiden palvelujen sisältöä ei pysty käyttämään, tai palvelujen käyttämiseen tai käytön yrittämiseen tai siihen, että käytössä tai välityksessä on vikaa, keskeytys, puute, virhe tai viive tai siihen, että on virus tai linja- tai järjestelmävirhe.

3. Käyttäjän oikeudet ja vastuu

Kaikenlainen Ravintola Kulkurin Kuun www-palvelujen sisällön jäljentäminen ja muokkaaminen; kopiointi; siirtäminen, jakelu tai tallentaminen on sallittu vain Ravintola Kulkurin Kuulta etukäteen saadulla kirjallisella luvalla. Ravintola Kulkurin Kuu sallii kuitenkin näiden palvelujen osittaisen tallentamisen tietokoneelle tai kopioiden tulostamisen ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön edellyttäen aina, että Kuvapalvelu Poikolaisen mainetta, kunniaa tai liiketoimintaa ei vahingoiteta. Näissä palveluissa annettua tietoa ei saa muuttaa ilman Ravintola Kulkurin Kuun kirjallista lupaa.

4. Laki ja oikeuspaikka

Kaikki palveluista mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluiden kautta. Mikäli ratkaisuun ei siten päädytä, ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Äänekoski, Finland käräjäoikeudessa.

Mikäli Sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, jotka koskevat näitä palveluja, ota yhteyttä kaupungintalon.kahvio@gmail.com

Sivuston valmistaja: Toni Kauhanen joulukuu 2014

Sivuston pohjana on käytetty: Templateworld - Aquatic pohjaa.

AVOINNA
Lounas arkisin:
klo 11.00-13.00

Vierailtu: 184776(5)